Kanser tedavisi gören öğretmen yaşamını yitirdi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ağustos 2007 13:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ZONGULDAK (CİHAN)-Zonguldak'ta, bir yıldır kanser tedavisi gören 18 yıllık öğretmen Hasan Fırat (41) yaşamını yitirdi. Fırat, en son kutladığı 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, evinde hasta yatarken elinde çiçeklerle ziyaretine gelen öğrencilerini görünce çok sevinerek, "Hani başınız ağrıdığı zaman bir aspirin alır, iyileşirsiniz. Öğrencilerim ziyaret edince benim de bütün rahatsızlığım gitti sanki" demişti.

Zonguldak'ta eğitim veren Karaelmas İlköğretim Okulu'nda müdür yardımcısı olarak görev yapan 3 çocuk babası 41 yaşındaki Hasan Fırat'a geçtiğimiz yıl ekim ayında akciğer kanseri teşhisi konuldu. Evinde ilaç tedavisi gören 18 yıllık eğitimci Fırat, önceki akşam aniden fenalaşarak Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Fırat, yapılan tüm müdahalelere rağmen dün öğle sıralarında hayatını kaybetti.

Ailesini ve meslektaşlarını üzüntüye boğan Fırat, Çaydamar Mahallesi'nde İnamiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Belediye Asri Mezarlığı'nda gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Cenazeye, milli eğitim şube müdürleri, CHP Zonguldak Milletvekili Ali Koçal, meslektaşları ve yakınları katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber