Savcı, oğlunu tabutunu öperek uğurladı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 24 Ağustos 2007 17:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TRABZON'da trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Cumhuriyet Savcısı Fatih Genç'in oğlu 6 yaşındaki Doğukan Genç, Giresun'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Giresun'un İnişdibi Beldesi merkez camiinde kılınan cenaze namazına Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Trabzon Emniyet Müdürü Arif Akkale, hakimler, savcılar, Genç'in yakınları ve vatandaşlar katıldı. Cenaze namazı sırasında Cumhuriyet Savcısı Fatih Genç'in ayakta durmakta güçlük çektiği gözlendi. Genç, oğlu Doğukan'ı tabutunu öperek uğurladı. Anne Figen Genç ise oğlunun ardından ?Doğukan beni bırakma. Doğukan ayrılma benden? diyerek gözyaşı döktü. Doğukan Genç, daha sonra aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Savcı Fatih Genç'in oğlu Doğukan Genç, dün Aydınlıkevler Mahallesi Tanjant Yolu mevkiindeki Adliye Lojmanları önünde saat 17.30 sıralarında Celal Hellaç'ın kullandığı 61 EK 676 plakalı kamyonetin çarpması sonucu ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Trabzon Basın Savcılığı görevini de yürüten Savcı Fatih Genç, Papaz Andrea Santoro'nun öldürülmesi olayının iddianamesini de hazırlamıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber