56. kez aynı suçtan yakalandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2007 13:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kütahya - Kütahya'da "tırnakçılık" yöntemiyle yaşlı bir kişinin parasını çaldığı öne sürülen ve daha önce de 55 kez aynı suçtan sabıkası bulunduğu belirlenen zanlı gözaltına alındı.

Ankara'dan Kütahya'daki oğlunu ziyarete gelen Cafer Yıldız (73), Cumhuriyet Caddesi'ndeki bir banka şubesinden para çekti. Banka dışında tanımadığı bir kişi yanına gelerek, "Oğlunuza benim 50 YTL borcum var" diyerek 100 YTL verdi. Daha sonra para üstü vermek için cüzdanını çıkaran yaşlı kişinin dalgınlığından yararlanan zanlı, para üstü alma bahanesiyle cüzdanda bulunan paraların 730 YTL'sini çaldı.

Bir süre sonra parasının çalındığını fark eden yaşlı kişi, polise başvurarak zanlı hakkında bilgi verdi. Bunun üzerine bölgede operasyon başlatan güvenlik güçleri, Asım Gündüz Caddesi'ndeki bir lokantadan çıkan ve verilen eşkale uyan Seyfettin B'yi (49) gözaltına aldı.

Kütahya Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen zanlının aynı suçtan 55 sabıkasının bulunduğu belirlendi. Zanlı sorgulamasının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber