Polise saldıran 4 kişi tutuklandı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 04 Eylül 2007 17:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TRABZON, (DHA)

TRABZON'da polise saldırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 4 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay önceki gece saat 01.00 sıralarında Fatih Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde meydana geldi. Deniz Karadeniz (27), Yusuf Salih Şener (29), Gündüz Erol (27) ve büfe sahibi Sezgin Bostan (36), alkol aldıkları sırada kendilerini uyaran polisler Semih Yetkin, Ahmet Şimşek, Cahit Karataş, Servet Aslan'a tepki gösterdi. Alkollü gençlerin polislere, ?Lan oğlum, biz sizden mi öğreneceğiz içilip, içilemeyeceğini? Şerefsizler? diyerek küfür ederek hakarette bulundukları iddia edildi. Bu sırada polislere saldıran 4 kişi, ellerinde bulunan telsiz ve silahları almaya çalıştı. Çıkan arbadede 4 polis çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine gelen destek kuvvet, alkollü dört kişiyi etkisiz hale getirdi.

Gözaltına alınan Yusuf Salih Şener'de 400, Deniz Karadeniz'de 102, Sezgin Bostan'da 379 ve Gündüz Erol'da ise 162 promil alkol tespit edildi. Polislerden Ahmet Şimşek ve Semih Yetkin, hastaneden 5 gün iş göremez raporu aldı ve alkollü vatandaşlardan şikayetçi oldu. 4 kişi daha sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber