AÖF sınavına girecek hemşireye kapkaç şoku

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Eylül 2007 17:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ADANA'DA KAPKAÇ

- AÇIKÖĞRETİM SINAVINA GİRMEK İÇİN BEKLEYEN BİR HEMŞİRE, İÇERİSİNDE SINAV GİRİŞ BELGESİNİN DE BULUNDUĞU ÇANTASINI KAPKAÇÇIYA ÇALDIRDI

- HEMŞİRE FATMA YÜNLÜ, SINAVA POLİSİN YARDIMIYLA GİREBİLDİ

FATİH KEÇE - EREN ÖZÇELİK

ADANA (İHA) - Adana'da Açıköğretim sınavına girmek için bekleyen bir hemşire, içerisinde sınav giriş belgesinin de bulunduğu çantasını kapkaççıya çaldırdı. Hemşire, polisin yardımıyla sınava girebildi.

Edinilen bilgiye göre, Hatay'ın İskenderun ilçesinde Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan Fatma Yünlü (29), Açıköğretim sınavına girmek için Çukurova Üniversitesi'ne geldi. Sınava girmek için Bilgisayar Mühendisliği binası önünde bekleyen Yünlü, arkasından yaklaşan kapkaççıya çantasını çaldırdı.

Kapkaççı olay yerinden kaçarken, çevredekiler durumu polis bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, eşkali belirlenen kapkaççıya yakalamak için çalışma başlattı.

Olayın şokunu üzerinden atamayan Yünlü, "Çantanın içinde 300 YTL para, kredi kartlarım, cep telefonum ve en önemlisi sınav giriş kartım vardı. Ben şimdi sınava nasıl gireceğim" diyerek gözyaşı döktü.

Sınav giriş kartı olmayan Fatma Yünlü, polisin yardımıyla sınava girebildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber