İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden e-MBA programı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Eylül 2007 15:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin, nitelikli insan gücünün artırılarak ülke kalkınmasına katkıda bulunulması hedefine yönelik olarak geliştirdiği e-MBA programının tanıtımı Adana Ticaret Odası'nda (ATO) yapıldı.

ATO Meclis salonunda düzenlenen toplantıda bilgi veren İstanbul Bilgi Üniversitesi Tanıtım Yerel Projeler Danışmanı Haydar Şensezgin, İş Geliştirme Uzmanları Gökçe Öndeş ve H. Cafer Çavdar, üniversite mezunu olmalarına karşın zaman sorunu nedeniyle MBA (işletme yüksek lisansı) yapamayanlar için hazırlanan internet üzerinden erişimli e-MBA programının bu alanda önemli bir boşluğu kapatacağını belirttiler.

Zaman ve mekan sınırlaması olmaksızın e-MBA uygulamasından yararlananların, ulusal ve uluslararası alanda geçerli "İşletme Yüksek Lisansı Belgesi"ne sahip olacaklarını ve doktora programlarına katılma hakkını elde edeceklerini belirten konuşmacılar, yüksek lisans yapmak isteyenlerin bu fırsatı değerlendirmeleri gerektiğini vurguladılar.

İki yıl sürecek programa katılım bedelinin 10 bin YTL olduğu, üniversitenin e-MBA programına Adana Ticaret Odası ve İstanbul Bilgi Üniversitesi arasında imzalanan protokol gereğince; ATO'dan alınacak belge aracılığıyla kayıt yaptıracak.

Adana'da ikamet eden öğrencilere yüzde 20 indirim uygulanacağı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber