İGDAŞ Genel Müdürlüğü'ne Osman Aksoy getirildi

Haber Giriş : 03 Ağustos 2004 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirâki olan İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (İGDAŞ) Genel Müdürlüğü'ne Osman Aksoy atandı.

İGDAŞ'tan yayınlanan yazılı açıklamada, 3 Mayıs 2004'te vekâleten İGDAŞ Genel Müdürlüğü'ne atanan Bilâl Aslan'ın görevi bırakması üzerine, bu göreve Aksoy'un getirildiği bildirildi.

Açıklamada, İTÜ Makine Fakültesi mezunu olan ve özel sektörde uzun yıllar üst düzey yöneticilik yapan Osman Aksoy'un, 1994-1995 yılları arasında İGDAŞ'ta Genel Müdür Yardımcılığı'nda bulunduğu belirtildi.

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde İmar, İstimlâk, Yapı İşleri, Ambarlar, Meclis Muamelat ve Emlak Müdürlüklerine de yeni tâyinler oldu.

Buna göre, İmar Müdürlüğü'ne vekâleten Mehmet Şimşek Deniz, İstimlâk Müdürlüğü'ne vekaleten Semih Turhan, Yapı İşleri Müdürlüğü'ne vekaleten Abdurrahman Atmaca, Emlak Müdürlüğü Şube Müdürlüğü'ne vekaleten Sami Kılıç, Meclis Muamelat Müdürlüğü'ne vekaleten Kadir Erol, Ambarlar Müdürlüğü Şube Müdürlüğü'ne de asaleten Seyit Ahmet Olgun getirildi.

aa

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber