Hastane müdürü trafik kazası kurbanı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 13 Eylül 2007 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Osman Nuri BOYACI/DENİZLİ, (DHA)

DENİZLİ Özel Ege Hastanesi Müdürü Yüksel Yaşar, trafik terörünün kurbanı oldu. Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanan kızı Pınar Akhanlı'yla kayıt için Zonguldak'a giden 50 yaşındaki Yüksel Yaşar, Denizli'ye dönerken bindikleri otobüs Sivrihisar'da kaza yaptı. Yaşar kazada can verdi.

Kızının tıp fakültesini kazanıp kendisi gibi sağlık sektörünü seçmesinin sevincini yaşayan Yüksel Yaşar (50), kayıt için kızı Pınar Akhanlı'yla (17) birlikte Zonguldak'a gitti. Kayıt işlemlerinden sonra anne-kız, Denizli'ye dönmek üzere otobüse bindi. Varan Turizm'e ait, E.K. yönetimindeki 34 AS 6801 plakalı yolcu otobüsü, önceki gece saat 03.00 sıralarında Eskişehir Sivrihisar yakınlarında T.A. yönetimindeki 06 LA 764 plakalı TIR'ın kasasına arkadan çarptı. Kazada ölen iki kişiden biri de Denizli'nin sağlık sektörünün sevilen isimlerinden Yüksel Yaşar oldu. Denizli Sağlık Müdürlüğü'nde bir dönem müdür yardımcılığı da yapan, emekli olduktan sonra 5 yıldır Özel Ege Hastanesi Müdürlüğü görevini yürüten Yüksel Yaşar hayatını kaybederken, yanında oturan kızı Pınar Akhanlı yaralandı.

Kazadan sonra Yüksel Yaşar'ın cenazesi Denizli'ye getirildi, görev yaptığı Özel Ege Hastanesi önünde tören düzenlendi. Yaşar, dün ikindi vakti Ulu Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Cenaze namazına Özel Ege Hastanesi'nin personeli, Sağlık Müdürlüğü'nden eski mesai arkadaşları, doktorlar ve yakınları katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber