CHP'li vekil patates çuvalına çarptı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2007 11:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP Milletvekili Nesrin Baytok'un içinde bulunduğu araç Afyon'un Sandıklı ilçesi yakınlarında yol ortasında bulunan bir patates çuvalına çarptı. Baytok, "Koca çuvalı nasıl görmediniz" diyenlere kızdı.

Baytok, Gerçek Gündem internet sitesindeki köşesinde kazayı şöyle anlattı: "Afyon'un Sandıklı ilçesine 9 kilometre kala bir patates çuvalına çarparak ciddi bir kaza atlattık. Sonra da yolda kaldık. Arabamız bozuldu. Saatler sonra Ankara'ya yola çıkabildik.

Şimdi olaya bakın. Önünüze birden tam yolun ortasında koca bir patates çuvalı çıkıyor. Anlaşılan bir kamyondan düşmüş. Nasıl olabilir? Nasıl düşebilir? Kaza sonrasında gelen trafik polisi ve jandarma görevlerini en iyi biçimde yaparken, o kamyonun başka patates çuvallarını da kamyonundan düşürebileceğini hesaplayıp peşine düşme gereği bile duymadılar. O kadar kanıksanmış ki. Kazadan sonra, ?Nasıl koca patates çuvalını görmediniz?? diyenler çoktu ama bir kişinin bile aklına ?Çuvalın düştüğü kamyon yakalandı mı?? diye sormak gelmedi.

Tehlikenin sınırında yaşıyoruz. Bu tehlikeyi de kendimiz yaratıyoruz. Sadece basit dikkatlerle ve bir parça özenle yaşadığımız ülke bambaşka bir ülke olabilecek. Kendimize bunu çok görüyoruz.

İşe başlama noktası da galiba kanıksadığımız ayrıntılar. Şeytan ayrıntıda gizlidir. Küçük kusurları hoş görürseniz, büyük kusurlara bir şey yapamıyorsunuz."

Baytok'un köşe yazısının tamamı ile trafikle ilgili diğer tepki ve uyarıları için bu linki kullanabilirsiniz...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber