'Paran bereketsiz, okuyalım' diyen iki bayan tarafından soyuldu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2007 14:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'da bir kadın, 'senin paran bereketsiz, okumaya geldik' diyen kendilerine türbe kızı adı veren iki bayan tarafından soyuldu.

Edinilen bilgiye göre, Minareli Çavuş Mahallesi Mezra Sokak'ta oturan Sema K.(37), evde yanlız olduğu sırada çalan kapı ziline baktığında karşısında 35-40 yaşlarında iki bayan gördü. Sema K, kendilerine 'türbe kızı' diyen iki bayanın, "Senin paran bereketsiz, okumaya geldik" demesi üzerine bayanları içeri aldı. "Değerli eşyan ne varsa getir, okuyacağız" diyen bayanların isteklerine uyan Sema K, 750 YTL, bir adet altın yüzük, bir adet kol saati ve bir çeyrek altını getirerek bayanların yere serdiği mendilin içine koydu. Mendili biraz okuyan kadınlar bağladıktan sonra Sema K.'ya teslim ederek "Bunları sakla, bir saat sonra yeniden geleceğiz" diyerek evden ayrıldılar.

Yaklaşık bir saat sonra geri gelen kadınlardan birisinin, "Sakladıklarını getir tekrar okuyacağım" demesi üzerine Sema K, mendil içindeki eşyaları getirerek kadına verdi. Mendile biraz okuyan kadın, mendili yastığın altına bırakarak, kendi elleriyle bağladı.

Kadının evden ayrılmasının ardından yastıkların arasına bakan Sema K, mendile sarılı paralarının orada olmadığını gördü. Sema K.'nın polise başvurması üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber