Söke Devlet Hastanesi'nde 5 yıldızlı konfor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2007 18:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

HASTALAR İÇİN KUAFÖR SALONU BİLE DÜŞÜNÜLDÜ

Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'nde bazı odalarda yapılan değişikliklerle; konfor beş yıldızlı oldu. Söke Devlet Hastanesi'nde iki oda konsept odası oldu. Üç yataklı genel odalardan olmasına rağmen yenilik yapılarak iki yatağa düşürülen odalar özel odaları aratmıyor. Ayrıca hastanede bayan ve erkekler için ayrı oluşturulan kuaför salonları hem hastaların hem de hasta yakınlarının beğenisini kazandı.

Ev rahatlığını aratmayacak şekilde düzenlenen konsept odalarında, refakatçilerde unutulmayıp, yatağa dönüşebilen koltuklar konuldu. Biblolar, tablolar ile donatılarak ev havası oluşturacak ayrıntıların unutulmadığı odaların duvarlarında ise anti bakteriyel yıkanabilir duvar kağıdı kullanıldı. Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'nde odaların tanıtım gezisi yapılırken; tanıtıma Söke Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Kasım Çetin, Söke Ticaret Odası Başkanı Süleyman Toyran, Söke Belediyesi eski Başkanlarından Ekrem Karakaş ve Söke Sağlık Hizmetlerini Geliştirme Derneği Başkanı Ertuğrul Dıraman katıldı. Tanıtım gezisinde yeni konsept odalarının takdir görmesi ve beğenilmesi halinde Hastane'de yaygınlaştırmak istediklerini belirten Başhekim Kasım Çetin; "Hastanemize gelen çok sayıda konuğumuz hizmetlerimizden memnun olduklarını belirtiyor. Ayrıca Söke Devlet Hastanesi'ne geldiklerinde kendilerini hastanedeymiş gibi hissetmediklerini özellikle belirtip, teşekkür ediyorlar. Biz de hastalarımızın kaliteli, kendilerine yakışır şekilde sağlık hizmetlerinden faydalanmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımızın mutluluğu bizimde mutluluğumuzdur" dedi.

Başhekim Çetin düzenlenen odalar için gelen tepkiler neticesinde, diğer odaların da yardımseverlerin katkıları ile düzenlenebileceğini düşündüklerini ifade etti. Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'nde bir de hastalar için kuaför salonu oluşturuldu. Bayan ve Erkekler için ayrı oluşturulan Kuaför Salonu'nda hastalara hizmet verilecek. Özellikle Hastanede uzun süre tedavi gören hastalar için bir ihtiyaç olan kuaför salonunun oluşturulması beğeni topladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber