Babacan'ın akrabası Bitlis'te şehit oldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2007 07:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bitlis'te Jandarma Karakolu'na saldıran PKK'lı teröristler, Dışişleri Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan'ın akrabası olan jandarma er Erkut Babacan'ı şehit etti, bir er de yaralandı

Bitlis Çeltikli Jandarma Karakolu'na teröristlerce düzenlenen baskında şehit olan jandarma er Erkut Babacan, dün Ankara'da toprağa verildi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ve kuvvet komutanlarının tam kadro olarak katıldığı cenaze töreninde Dışişleri Bakanı Ali Babacan'ın babası Hilmi Babacan, taziyeleri kabul eden aile üyeleri arasında yer aldı.

Şehit er Babacan'ın dedesi Şaban Babacan ile Dışişleri Bakanı Ali Babacan'ın dedesi Ali Babacan'ın kardeş oldukları belirtildi. Erkut Babacan'ın babası Ali Babacan, yıllar önce trafik kazasında hayatını kaybetti. Annesi Fazile Aydın'ın ikinci evliliğini yapmasından sonra Erkut Babacan'ı halası Gülşen Babacan büyüttü. Erkut Babacan ile halası daha sonra Alanya'ya yerleşti.

Erkut Babacan, askere gitmeden önce Alanya'da kuaför olarak çalışıyordu. Babacan'ın Mamak - Gülveren'deki baba evinde dün akrabaları ile eski arkadaşları yas tuttu. Ağabey Aykut Babacan, Ali Babacan'ın kendilerini arayarak başsağlığı dilediğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber