Öğrencisinin kulağını çekerken yırttı!

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2007 15:58, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, bir aile, ilköğretim 1. sınıfa başlayan çocuklarının kulağını çekerek yırtılmasına neden olduğu iddiasıyla öğretmen hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

İlçe Cumhuriyet Savcılığına başvuran Renginur K, suç duyurusunda, ilköğretim 1. sınıfa başlayan oğlu Furkan K'nin (7), öğretmeni M.K. ile eve geldiğini bildirdi.

Oğlunun sağ kulağının bandajlı olduğunu görmesi üzerine durumu öğretmeni M.K'ya soran Renginur K, öğretmenin, derslerden geri kaldığı için oğlunun kulağını çektiğini söylediğini bildirdi.

İddialar üzerine soruşturma başlatan Cumhuriyet Savcılığı, öğrencinin kulağının yırtılmasına neden olduğu ileri sürülen öğretmen M.K'nin ifadesini aldı.

Öte yandan, Domaniç Devlet Hastanesi yetkilileri, Furkan K'nin, öğretmeni M.K tarafından hastanenin acil servisine getirildiğini ve kulağının arkasında oluşan yırtığa 3 dikiş atıldığını bildirdiler.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DE İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATTI

İl Milli Eğitim Müdürü Halis Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu durumun üzüntü verici olduğunu belirterek, "Olayı gerçekleştirdiği ileri sürülen öğretmen hakkında Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı. Biz de kurum olarak idari soruşturma başlattık. Okula yeni başlamış bir öğrencinin kulağının çekilerek yırtılması çok kötü bir olay. Bu bizi çok üzdü" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber