Sivil kanat "anayasa" için yarın toplanacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Ekim 2007 16:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ekonomik ve Sosyal Konseyin sivil kanadını temsil eden meslek kuruluşları, sendikalar ile oda ve borsaların yönetim kurulu başkanları, 1. Anayasa Hazırlıkları bilgilendirme Toplantısı için, yarın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde (TOBB-ETÜ) bir araya gelecek.

Odalar Birliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, işverenler grubundan TOBB, Türkiye İşverenleri Sendikası Konfederasyonu (TİSK), çalışanlar grubundan Türk-İş, Hak-İş, Kamusen, diğer sosyal kesimler grubundan ise Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) ile Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonunun (TESK) içinde yer aldığı, Ekonomik ve Sosyal Konseyin sivil kanadını temsil eden meslek kuruluşları ve sendikaların başkanları, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde yarın Anayasa Hazırlıkları Bilgilendirme Toplantısına katılacak.

Açılış konuşması Hisarcıklıoğlu tarafından yapılacak toplantı saat 14.00'de başlayacak. Toplantıya Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in de katılması bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber