Hakimin internetten isyanına Bakanlıktan cevap geldi

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 20 Ekim 2007 12:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

star'IN gündeme taşıdığı Cumhuriyet Savcısı C.A'nın ?evlat isyanı'na Adalet Bakanlığı'ndan yanıt geldi. Hakkında soruşturma yürüttüğü kişinin 4 yaşındaki çocuğunun yüzünü parçalaması sonunda yaşadıklarını internete aktaran savcıya Bakanlığın Personel Genel Müdürü İbrahim Okur cevap verdi. Aynı internet sitesindeki açıklamada Okur, bakanlığın anlayışsız ve katı yürekli olduğu şeklindeki yorumlara tepki gösterdi.

?SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN VARIZ'

İBRAHİM Okur ?Yazıyı okuduğumda sizler kadar üzüldüm. Allah hepimizi ve yavrularımızı da bu tür saldırılardan korusun' dedi. Okur ?Arkadaşımız keşke burada yazdıklarının yarısını dilekçesinde yazmış olsaydı ve biz talebinin gerekçesini anlasaydık. Bizler hakim ve Cumhuriyet savcılarımızın sorunlarını çözmek için buradayız' diye konuştu.

?KENDİSİNDEN ÖZÜR DİLİYORUM'

SAVCI A.Ç.'nin hukuk hakimliği değil Ağır Ceza Mahkemesi üyeliği istediğini ifade eden Okur ?Prensip olarak ilk görev yerinden tayin olanlar dışında savcılıktan hakimliğe geçiş talepleri kabul edilmez. Biz de savcının dilekçesindeki son isteğini yerine getirdik' yorumunda bulundu. Okur sözlerini şöyle noktaladı: Ağır Ceza Mahkemesi üyeliği talebini hala anlayamadığımız için kendisinden özür diliyorum. HÜSEYİN ÖZALP

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber