Öğretmene veli dayağı iddiası

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 22 Ekim 2007 07:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BURCUM DEVREZ İstanbul

Bayrampaşa Cevatpaşa İlköğretim Okulu ikinci sınıf öğretmeni Sabriye Midilli (45), öğrencisi olan M.H.'nin annesi Nesibe H.'nin kendisine saldırdığını iddia ederek Yıldırım Karakolu'na başvurdu.

Kıyafetleri yırtılan, yüzünde ve vücudunda darp izleri olan öğretmen Midilli, olayı şöyle anlattı:

"22 öğrencimle birlikte dersteydik. Bir anda kapı açıldı ve M.H.'nin annesi içeriye girdi. Çocuklara dönüp 'Çıkın dışarı siz' diye bağırdı. Ben de ders bittikten sonra görüşebileceğimizi söyledim. Bu lafı söylememle birlikte 'Sen benim oğlumdan ne istiyorsun?' diye bağırarak üzerime saldırdı. Çocuklar bu olaya şahit oldu ve çok korktular. Sesimizi duyan veliler bizi ayırdı" dedi. Öğrencinin sorunları olduğunu ve cuma günü M.H.'yi rehberlik öğretmenine gönderdiğini anlatan Midilli, şöyle devam etti:

"Öğrencinin birtakım sorunları var. Ben de rehberlik öğretmenine gönderdim. Öğrencinin sorunlarını veli de biliyor. Sanırım rehberlik öğretmenine gönderdiğim için oğlu ile uğraştığımı zannetti. Halbuki rehberlik öğretmeninin kendisiyle daha iyi ilgileneceğini düşündüm. Öğretmenlik hayatımda ilk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum. Böyle bir durumu hayal bile edemezdim" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber