Öğrencilerini korumaya çalışan okul müdürü bacağından bıçaklandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ekim 2007 22:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beyoğlu Cemal Artüz İlköğretim Okulu Müdürü Fettah Özdemir, servis minibüs şoförü ile bir veli arasında geçen yol verme kavgasını ayırmaya çalışırken bacağından bıçaklandı. Müdürü bıçakladığı öne sürülen veli olaydan sonra kayıplara karışırken, hastaneye kaldırılan müdür kavga sırasında öğrencilerini korumaya çalışırken bacağından bıçaklandığını söyledi.

Edinilen bilgiye göre olay, öğle saatlerinde Bademlik Cemal Artüz İlköğretim Okulu girişinde meydana geldi. Okul çıkış saatinde bir servis minibüs şoförü ile veli arasında çıkan yol verme tartışması kavgaya dönüştü. Kavgayı görerek olay yerine gelen okul müdürü Fettah Özdemir, kavgayı ayırmak için olaya müdahale etti. Bir anda kavganın ortasında kalan Özdemir, Nevzat isimli bir velinin bıçak darbesine maruz kaldı. Sol bacağından yaralanan Özdemir hemen diğer öğretmenler tarafından Özel Okmeydanı Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu iyi olan Özdemir, tedavisinin tamamlanmasının ardından emniyete götürüldü.

Hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Fettah Özdemir, servis şoförleri ile bir şahıs arasında yol verme meselesi yüzünden kavga çıktığını söyledi. Özdemir, "Ben de öğrencilerimi bu şahıslardan korumaya çalışırken, zarar görmesinler diye olaya müdahale ettim. O sırada şahıslardan biri bana vurdu bıçakla. " şeklinde konuştu.

Polis olayla ilgili inceleme başlatırken, kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber