Öğrencileri kaçırmaya çalıştılar iddiası

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 31 Ekim 2007 12:48, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

SİVAS'ta Ahmet Yurtseven İlköğretim Okulu'na taşımalı sistemle gitmek için yola çıkan 4 öğrencinin servis beklerken, 2 kişi tarafından otomobille kaçırılmak istendikleri iddia edildi. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

Merkeze bağlı Yassıcabel Köyü'nde oturan 4'üncü sınıf öğrencisi 11 yaşındaki M.G. ile 1'inci sınıf öğrencileri olan 7 yaşlarındaki S.G., M.G. ve Z.G. sabah öğretim gördükleri Esenyurt Mahallesi'ndeki Ahmet Yurtseven İlköğretim Okulu'na gitmek için köy çıkışındaki anayol üzerinde servis beklemeye başladı. İddiaya göre, bu sırada yanlarına yaklaşan otomobilden inen 2 kişi, küçük çocukları zorla araca bindirmeye çalışarak kaçırmak istedi. Çocukların korkup çığlık atarak köye doğru kaçmaları üzerine zanlılar araca binip hızla uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve polis ekipleri köydede ve çevrede araştırma başlattı. Korkulu anlar yaşayan öğrenciler ise servisle okula götürüldü. Plakası belirlenemeyen sarı renkli otomobille kaçan zanlıların yakalanması için araştırma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber