Görev yaptığı hastanede hayatını kaybetti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Kasım 2007 21:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Rize'de özel bir hastanede görev yaparken hayatını kaybeden Dr. Mustafa Devrimsel için hastane önünde düzenlenen merasimde, ailesi ve meslektaşları gözyaşlarına boğuldu.

Rize Özel Şar Hospital Hastanesi'nde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak görev yapan evli ve iki çocuk babası Dr. Mustafa Devrimsel (44), dün hastanede bulunduğu sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Bugün hastane önüne getirilen Dr. Devrimsel'in naaşını gören meslektaşları ve hastane personeli gözyaşlarına boğuldu. Merasime katılan merhumun eşi Dr. Gül Devrimsel'in ise üzüntüden dolayı ayakta duramadığı görüldü.

Yapılan dualar ve helalleşmenin ardından merhumun naaşı ambulansa konularak uğurlandı. Merhum doktorun naaşı, yarın kılınacak olan cuma namazının ardından memleketi Rezi'nin Ardeşen İlçesi Yeniyol Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Merasime Rize Valisi Kasım Esen, Belediye Başkanı Halil Bakırcı, kurum müdür ve amirleri ile çok sayıda doktor, hemşire, sağlık personeli ve vatandaş katıldı.

Isparta'da 1963 yılında doğan Mustafa Devrimsel, Anadolu Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştu. Uzun zamandır Rize Devlet Hastanesi'nde görev yapan Dr. Devrimsel, 4 aydır Şar Hospital Hastanesi'nde görev yapmaktaydı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber