İlköğretim okulu öğrencisini bıçaklayarak öldüren kişi yakalandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Kasım 2007 17:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'da kız arkadaşına baktığı gerekçesiyle 13 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi Mehmet Ali Tendik'i bıçaklayarak öldüren Süleyman Şahin E. (18) yakalandı. İlköğretim okUlu öğrencisini öldürdükten sonra kayıplara karışan Süleyman Şahin E.'nin parkta uyurken yakalandığı belirtilirken, ifadesinde öldürmek istemediğini kazayla olduğunu söylediği öğrenildi.

Olaydan sonra soruşturma başlatan polis, çevresinde 'Urfalı Sülo' olarak tanınan Süleyman Şahin E.'nin açık kimliğini tespit etti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sonucunda parkta oturan ilköğretim okulu öğrencisi Mehmet Ali Tendik'i bıçakladıktan sonra, olay yerinden kaçan şahıs polis tarafından birgün sonra başka bir parkta uyurken yakalandı. Süleyman Şahin E'nin ilköğrenimi Kazım Şenol İlköğretim Okulu'nda okuduğu ve liseyi bitirdikten sonra herhangi bir işle uğraşmadığı belirlendi. Polis olayla ilgili çalışmasını sürdürürken, yakalanan şahıs hakkında düzenlenen dosya ile cumhuriyet savcılığına sevk edildi.

CUMHURİYET BAYRAMI GÜNÜ MEYDAN GELEN OLAY ŞU ŞEKİLDE GELİŞMİŞTİ

Ahmet Bileydi İlköğretim Okulu 6'ıncı sınıf öğrencisi Mehmet Ali Tendik (13), arkadaşı Bahadır Akbaş ile buluştu. İki arkadaş daha sonra Deniz Mahallesi 130 sokakta bulunan br parka giderek oturmaya karar verdi. İki ilköğretim okulu öğrencisi burada bankın üzerinden otururken Süleyman Şahin E. isimli genç yanında 3 kız arkadaşıyla birlikte buraya geldi. Daha sonra kız arkadaşlarına baktığını ileri sürerek Mehmet Ali Tendik'in yanına giden Süleyman Şahin E., burada ilköğretim okulu öğrencileriyle bir süre tartıştı ve geri döndü. Burada montunun cebindeki bıçağı alan Süleyman Şahin E. yeniden öğrencilerin bulunduğu banka gitti ve yeniden tartışmaya başladı. Süleyman Şahin E. daha sonra Mehmet Ali Tendik'i kalbinden bıçaklayarak kayıplara karıştı. Olayın ardından ilköğretim okulu öğrencisi, çevreden gelen vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen, Tendik kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber