Sayın Ali Tezel, Bu Yaptığınız Ahlaki Değildir (2)

Sayın Ali Tezel'e, Akşam gazetesindeki memurlar.net'le ilgili yazısından dolayı, bugün ikinci kez seslenmek zorunda kalıyoruz. Sayın Tezel, memurlar.net'ten intihal ettiğiniz yazı bir Danıştay kararı değildir. Memurlar.net'in kendi yorumudur. Tarih ve sayılarını verdiğiniz hiçbir Danıştay kararını okumadığınız anlaşılıyor. Bugünkü yazınız, alıntı yaptığınız yazıyı dahi anlamadığınızı göstermektedir. Tüm bunların yanında, intihal meselesini, sigorta-idari müfetişi çekişmesine çekme girişiminiz ise tek kelime ile "AYIP"tır.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 06 Kasım 2007 07:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aşağıdaki yazı bugünkü Akşam gazetesinde, Sayın Ali Tezel'in köşesinde yayımlanmıştır.

"Memurlar.net'e

Dün dostum Hakkı Demirci aradı ve ?www.memurlar.net isimli sitede senin ?Devlet memurları basına bilgi demeç verebilir' başlıklı yazının daha önce memurlar.net sitesinde yayınlandığını senin de oradan aldığını ifade edip seni suçluyorlar? deyince inanamadım. Yazılarını okudum benim yazımdaki Danıştay kararları ile kendi yazılarındaki Danıştay kararları aynı imiş, yahu ne zamandan beridir halka açık olan Danıştay kararları üzerinde bir sitenin ipotek hakkı başladı. Ne yani bir yargı kararı bir yerde yayınlanınca artık başkaları o yargı kararlarını yayınlayamazlar mı? Bu arada sitenizde etkili olan ve kuyruk acısı olan eski bir SSK İdari Müfettişi'ne benden selam söyleyin."

MEMURLAR.NET'İN AÇIKLAMALARI

1- Sayın Tezel, "yahu"lu, "kuyruk acılı", "selam"lı yazınızı üzülerek okuduk. Biz sizden, "Evet yanlış yaptım, özür dilerim" gibi asil ve insani bir davranış beklerken siz hala böbürlenmeye ve kibirlenmeye devam ediyorsunuz. Sizin adınıza üzülüyoruz.
Manşet spotunda belirtildiği üzere, verdiğiniz örnekler tarih ve sayılarını verdiğiniz Danıştay kararlarında bulunmamaktadır. Bakmadığınız ve araştırmadığınız Danıştay kararlarına bir kez daha bakıp, kontrol edebilirsiniz.

2- Sayın Ali Tezel, Devlet memurunun basına bilgi ve demeç yasağına ilişkin olarak görüş belirtmeniz için, kusura bakmayın ama, mesleki formasyonunuz uygun değildir. Bunu daha önce bir kaç kez belirtmeye çalıştık.

3- "Bu arada sitenizde etkili olan ve kuyruk acısı olan eski bir SSK İdari Müfettişi'ne benden selam söyleyin." gibi bir cümle kurmuşsunuz. Kamuoyunun yakından takip ettiği ve beğenilen bir yazar olan Ali Tezel'e bu cümle yakışmakta mıdır şimdi? Bu cümle ayıp ve terbiyesizlikten başka bir şey değil midir? Siz de mi Kasımpaşalısınız? Bu sitede bir SSK idari müfettişi olmadığını, zira sitemizde işçi mevzuatına değinmediğimizi söylesek inanıp utanacak mısınız?
SSK'dan devir alınan bu ilkel rekabeti ve çekişmeyi Sosyal Güvenlik Kurumu altında da devam ettireceğiniz görünmektedir. Sizleri okutan bu Devlete ve bu millete yazıktır.

4- Emeğe saygı göstermek zorundasınız Sayın Ali Tezel... Bu hem insani hem de vicdani bir görevdir.
Emeğe saygı göstermek yerine, memurlar.net'i ti'ye almak, "selam söylemek"... bunlar gayri ciddi yaklaşımlardır.
Bu düzeye biz gelemeyiz. Bize yakışmaz.
Yolunuz ve yönteminizin, hırsızlığa bulaşmadığı bir yaşam sürmeniz dileğiyle...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber