Time, iPhone'u 'yılın icadı' seçti

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 10 Kasım 2007 10:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DIŞ HABERLER

Apple firmasının, satışa çıkarılan her ülkede izdiham yaratan cep telefonu iPhone, Time okuyucuları tarafından da yılın en iyisi seçildi..

Amerikan Time dergisi son sayısında yılın en büyük icadı olarak, son birkaç gündür satışa sunulduğu her ülkede adeta izdiham yaratan Apple firmasının yeni cep telefonu iPhone'u seçti. Dergi, iPhone'u seçme gerekçesini güzel görünümü, dokunmatik ekranının hassaslığı, bilgi çağı için bir elektronik platform oluşturmasını gösterdi. Time okuyucularının oylarıyla oluşturduğu listede ilk sırada yer alan ve 499 dolar fiyatla satışa sunulan iPhone'u, Samsung firmasının ürettiği P2 mp3 çalar ve video oynatıcı, Nikon'un CoolPix S51C fotoğraf makinesi, Wow Wees firmasının ürettiği oyuncak sinek ve Sony'nin HDR-CX7 el kamerası izliyor.

SAĞLIK ÜRÜNLERİ DE VAR

Listede yer alan ve 2008 yılında piyasaya sürülecek olan ürünler arasında ise şunlar yer alıyor: "PowerFootOne" isimli protez, bir üniversite öğrencisi tarafından geliştirilen ve göğsün doğru noktasına kalp masajı yapmayı sağlayan CPR Glove, ışık özellikleri çocuklara göre ayarlanmış mini laptop "XO Laptop" ile güneş enerjisiyle çalışan Venturi Eclectic.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber