Okul çıkışında saldırıya uğradı, burnu kırıldı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 17 Kasım 2007 14:28, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Aldığı darbelerle burnu kırılan Y.K., hastanede tedaviye alınırken, saldırgan öğrenciler de Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Olay, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Endüstri Meslek Lisesi yakınlarında meydana geldi. Dün ders bitiminde aynı yöne giden 9-E sınıfı öğrencisi Y.K., sınıf arkadaşı Ö. ile konuşarak yan yana yürümeye başladı. Bahçeden çıktıkları sırada Y.K.'nin arkasından saldıran 9-K sınıfı öğrencisi 16 yaşındaki B.Ö., ?Benim halamın kızının yanında ne geziyorsun. Sen kimsin?? diyerek yumruk atıp yere düşürdü.

?Ders hakkında konuşuyorduk, kötü bir şey yapmıyorduk? diyerek düştüğü yerden ayağa kalkmaya çalışan Y.K.'yı dinlemeyen B.Ö., yüzüne kafa attı, ardından tekmelemeye başladı. Kavgayı gören B.Ö.'nün arkadaşları C.K. ve H.S. de Y.K.'yi tekmeledi. Aldığı darbelerle yaralanan Y., okulda görevli sivil polislerin yardımıyla kurtarıldı. Burnu kırılan Y.K., çağrılan ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alınırken, B.Ö., C.K. ile H.S. gözaltına alınarak Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber