Öğrenci gaspçıları gözaltında

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2007 18:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ümraniye'de, 10 öğrenciyi bıçakla tehdit edip, cep telefonları ve paralarını gasp ettikleri öne sürelen 4 kişi yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince, Çakmak Mahallesindeki bir eve düzenlenen operasyonda, ''öğrencileri bıçakla tehdit edip, bazı eşyalarını gasp ettikleri'' öne sürülen bir ''şebekenin lideri'' Bayram Ali G. ve Taner Y. ile yaşları 18'den küçük olan S.Ç. ve E.K. gözaltına alındı.

Bu kişilerin üzerlerinde ve bulundukları evde yapılan armalarda, 1 kuru sıkı tabanca, 2 katlamalı bıçak ve öğrencilerden gasp edildiği belirlenen çeşitli markalarda 4 adet cep telefonu ele geçirildi.

Şüphelilerin, ilköğretim okulu ve liselerin dağıldığı akşam saatlerinde, okullarından çıkan 10 öğrenciyi bir süre takip ettikten sonra bıçak tehdidiyle cep telefonları ile paralarını aldıkları öne sürüldü.

Telefonları değerinin altında satarak elde ettikleri paraları eğlence yerlerinde harcadıkları iddia edilen bu kişilerden küçük yaştaki S.Ç. ve E.K, Çocuk Şube Müdürlüğüne, Bayram Ali G. ve Taner Y. ise Ümraniye Cumhuriyet Savcılığına gönderildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber