İstanbullu evine nasıl gidecek?.. Trafik felç!

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Kasım 2007 18:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Kontrol Operatörü Murat Kazanasmaz, Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde büyük yoğunluk olduğunu belirtti. Anadolu yakası istikametinde TEM Mahmutbey'de başlayan yoğunluk, FSM gişelerine kadar devam ediyor. Kavacık'ta biraz rahatlayan trafik, Ümraniye çıkışından sonra yeniden kilitleniyor.

Boğaziçi Köprüsü'nü tercih edeceklere de kötü haber... Haliç ve Telkstilkent yönünde ise yoğunluk devam ediyor. E-5 üzerinde Merter-Çobançeşme yönü, Vatan-Akasaray ve Levent-Maslak yönünde trafik yoğunluğunu koruyor. Küçükçekmece-Avcılar yönünde trafik yavaş ilerliyor.

YOĞUN TRAFİK SABAH SAATLERİNDEKİ KAZALARLA BAŞLADI

Ümraniye'de 8 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

TEM Otoyolu Çakmak Köprüsü mevkisinde bir otomobil ile özel bir minibüsün karıştığı maddi hasarlı kazanın ardından, 34 BS 4850 plakalı hurda yüklü TIR kaza yapan 2 araca, arkadan gelen 5 araç da duramayarak bunlara çarptı.

Toplam 8 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralanırken, yaralılar çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Kaza sonrası yaklaşık 45 dakika trafiğe kapalı kalan TEM Otoyolu, araçların kaldırılmasının ardından ulaşıma açıldı.

Araç kuyruğu Fatih Sultan Mehmet Köprüsü gişelerine kadar uzadı.

Kentte yaklaşık 15 aracın karıştığı ikinci kaza ise Çamlıca gişeleri mevkiinde meydana geldi. Büyük çapta maddi hasarın oluştuğu kaza nedeniyle, bu bölgede de uzun araç kuyruğu oluştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber