Rüşvetten ceza alan icra müdürü, yakalanmamak için 4 yıl evden çıkmadı

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 28 Kasım 2007 09:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Rüşvetten hapse çarptırılınca kayıplara karışan eski Kırşehir İcra Müdürü Mehmet Yılmaz 4 yıl sonra yakalandı. Yılmaz'ın hapis korkusu yüzünden evden dışarı çıkmadığı belirlendi

KIRŞEHİR İcra Müdürü olduğu dönemde hakkında ?zimmet', ?rüşvet' ve ?sahte evrak düzenlemek' suçlarından dava açılan Mehmet Yılmaz, 4 yıl önce 16 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ancak mahkeme kararı kesinleşir kesinleşmez eski müdür istifa ederek ortadan yok oldu. Polis, yıllarca tüm aramalara rağmen bulunamayan Yılmaz'ın izine geçtiğimiz günlerde rastladı.

KİMLİĞİ BİLE ÇIKMADI

MEHMET Yılmaz'ın zimmetine geçirdiği paralarla Ankara Karakusunlar semtinde dubleks bir daire satın aldığı tespit edildi. Bu tespit üzerine İnfaz Büro Amirliği ekipleri önceki gün kendilerini TELEKOM görevlisi gibi tanıtarak Yılmaz'ın evine gitti. Polis, üzerinde kimlik bulunmayan Yılmaz'ı gözaltına alarak emniyete götürdü. Mehmet Yılmaz olduğu kesinleşen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu olayla birlikte eski müdürün ?yakalanma' korkusuyla yıllardır lüks dairesinden çıkmadığı da belirlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber