Batman'da bir polis memuru tutuklandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Aralık 2007 10:06, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Batman'da sahte ehliyet düzenlediği ve evinde bir miktar eroin bulunduğu iddiası ile görev yaptığı ilden alınarak Batman'a getirilen polis memuru tutuklandı.

Polisin 3 ay önce yaptığı operasyonda, gerçek olmayan belgeler düzenlenerek sürücülere ehliyet verilmesi davası ile ilgili yeni gelişmeler oldu.

Alınan bilgiye göre bir müddet önce Batman Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet biriminde görev yapan polis memuru M.H., Batman'a getirilerek mahkemeye çıkarıldı ve ilk sorgusundan sonra tutuklanarak Batman E tipi cezaevine konuldu.

Sahte ehliyet düzenlediği ve evinde bir miktar eroin bulunması nedeniyle görev yaptığı ilden alınarak Batman'a getirilen polis memuru M. H'nin tutuklanmasının ardından sürücü okulu bulunan ağabeyi Y.H'nin de sahte ehliyetle ilgili ifade verdiği bildirildi. Bir başka sürücü okulu sahibinin ise arandığı, asker olması nedeniyle şimdilik hakkında işlem yapılamadığı öğrenildi.

Batman Emniyet Müdürlüğü, 3 ay önce yaptığı operasyonda, gerçek olmayan belgeler düzenlenerek sürücülere ehliyet verilmesiyle ilgili davada 14 kişi gözaltına almıştı.

Aralarında eğitim camiasından da birçok kişinin bulunduğu şahıslar, ilk duruşmalarında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber