Personel müdürüne tecavüze 22 yıl hapis

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 06 Aralık 2007 11:23, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

İZMİR'in Kemalpaşa İlçesi'nde, çalıştığı fabrikanın personel müdürüne tecavüz ederek parasını gasp ettiği iddiasıyla yargılanan B.D., 22 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

İzmir 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuklu yargılanan 24 yaşındaki B.D. ile tarafların avukatları katıldı. Sanık B.D., son savunmasında, bisküvi fabrikasındaki işinden ayrılarak aynı fabrika bünyesindeki bir akaryakıt istasyonunda pompacı olarak görev yapmaya başladığını ve 31 yaşındaki personel müdürü A.A.'dan kıdem tazminatı hakkını talep ettiğini söyledi.

SANIK, SUÇLAMALARI REDDETTİ

Suçlamaları reddeden sanık B.D., ?Kemalpaşa'da buluştuk, otomobilime bindi. Kendi isteği üzerine birlikte olduk. Ben sadece kıdem tazminatımı talep etmiştim'' dedi. Mahkeme heyeti, sanık B.D.'yi, silahlı yağma suçundan 10 yıl, cinsel saldırı suçundan ise 12 yıl olmak üzere toplam 22 yıl hapis cezasına çarptırdı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Kemalpaşa İlçesi'ndeki bir bisküvi fabrikasında personel müdürü olarak çalışan A.A., 3 Mart 2007 tarihinde, tecavüze uğradığını ve 850 YTL'sinin gaspedildiğini öne sürerek polise başvurmuştu. A.A., yeni görev yerindeki usulsüzlükleri anlatacağını söylediği için otomobiline bindiği B.D.'nin Çiçekli Köyü yakınında, bıçak zoruyla kendisine tecavüz ettiğini ve parasını aldığını iddia etmişti. A.A.'nın şikayeti üzerine tutuklanan B.D., hakkında, silahlı yağma ve cinsel saldırı suçlarını işlediği iddiasıyla dava açılmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber