Halkbank'tan bayram avantajı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Aralık 2007 13:46, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Türkiye Halk Bankası, tüketicilerin Kurban Bayramı ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla bir süredir uygulamaya koyduğu 'Erken Gelen Bayram Kredisi'nde yenilikler sunuyor. Banka, daha az limit ve daha kısa vadelerde kredi kullanmak isteyenlere yüzde 0,55'ten başlayan faiz oranlarıyla 5 bin YTL'ye kadar kredi imkanı sağlıyor.

Halkbank'tan yapılan açıklamaya göre, bir süre önce tüketicilere sunulan ve 10 bin YTL'ye kadar yüzde 1,55 faiz oranı ve 24 ay vadeli olarak hazırlanan bayram kredisinden faydalanmak isteyenlerden masraf alınmıyor. 5 bin YTL'nin altındaki ve 12 aydan kısa vadeli ihtiyaçları için ise müşteriler özel bir faiz indirimi kazanıyor ve yüzde 0,55 faiz oranından kredi kullanabiliyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, Halk Bankası'nın bireysel bankacılık alanında da yaygın ve kaliteli hizmet verdiğini belirterek, "Tüketicilerin bayram ihtiyaçlarını karşılamada uygun alternatifler sağlamayı hedeflediğimiz kredilerimizle, tüm tüketicilerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek farklı seçenekler üretmeye özen gösteriyoruz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber