Polise otomobil çarptı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 12 Aralık 2007 14:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ESKİŞEHİR'de servis otobüsüne çarpmamak isterken direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çıkan TIR'dan kaçan polis memuruna otomobil çarptı. Kazada yaralanan polis memuru Orhan Seyhan hastaneye kaldırıldı, TIR şoförü ile yanında oturan bir kişi yara almadan kurtuldu.

Çevre yolu NEO Alışveriş Merkezi karşısında bu sabah saat 09.00 sıralarında meydana gelen olayda, Çanakkale'den Ankara'ya inşaat demiri götüren 39 yaşındaki Mehmet Pala yönetimindeki 17 KC 349 plakalı TIR, önündeki aniden sağa yanaşıp duran ve plakası alınamayan işçi taşıyan bir servis otobüsüne çarpamamak isterken, direksiyon hakimiyetini kaybedip orta refüje çıktı. Kazada TIR'ın dorsesindeki demirler yola saçıldı, sürücünün bulunduğu kabin ise dorseden ayrılıp sol tarafa döndü.

TIR şoförü Mehmet Pala ile yanında oturan 35 yaşındaki Hacı Demirtaş yara almadan kurtulurken olay sırasında evinden Polis Okulu'nda düzenlenen yakın döğüş teknikleri kursuna yürüyerek gitmekte olan Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde görevli 31 yaşındaki polis memuru Orhan Seyhan'a, üzerine gelen TIR'dan kaçmak isterken kent merkezinden Bursa istikametine giden 40 yaşındaki Hasan Duru yönetimindeki 26 ND 032 plakalı otomobilin çarptı. Yaralanan polis memuru Orhan Seyhan 112 ambulansıyla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesi acil serviste yapılan ve ayaklarında kırıklar olduğu bildirilen Seyhan daha sonra Osmangazi üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tadavi altına alındı.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olaydan sonra TIR şoförü Mehmet Pala ile otomobil sürücüsü Hasan Duru'nun gözaltına alındığını belirtti.

Görgü tanıkları refüje çıkan TIR'ın dorsesinde bulunan inşaat demirlerinin dorseyi delip ön taraftan yola saçıldığını belirterek, ?Bu sırada sürücü ve yanında oturan kişinin bulunduğu kabin ayrılıp sol tarafa döndü. Kabin ayrılmamış olsaydı demirler sürücü ve yanında oturan kişinin vücutlarına saplanabilirdi'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber