İki olay genel müdürün enteresan tanışma anı

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 13 Aralık 2007 10:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zor günler yaşayan iki önemli kuruluşun genel müdürü Meclis'te bir araya geldi. Botaş Genel Müdür Vekili Düzyol, Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru'na ?Tanıştığımıza memnun oldum' dedi. Arıduru ise ?Kimse benimle tanıştığına memnun olmuyor' diye karşılık verdi

MAVİ Hat Operasyonu nedeniyle Botaş Genel Müdürlüğü'nün yöneticileri zor günler yaşarken, Isparta'da düşen Atlasjet'e ait uçak da Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nü zor durumda bıraktı. İki kurumun, genel müdürleri de TBMM'de önceki gün tanıştı.

TANIŞTIRILDILAR

TBMM Genel Kurulu'nda, önceki gün Ulaştırma Bakanlığı ve Enerji Bakanlığı'nın bütçeleri ele alındı. Her iki bakanlığın üst düzey tüm bürokratları da, görüşmelere izlemek için TBMM'ye geldi. Görüşmeler sırasında, bürokratlar da sohbet etme imkanı buldu. Son günlerdeki olaylar nedeniyle, tüm gözler Botaş Genel Müdür Vekili Saltuk Düzyol ile Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru'ya çevrildi. İki bürokrat bir başka bürokrat tarafından tanıştırıldı.

İLGİNÇ DİYALOG...

TanIŞma anında, Botaş Genel Müdür Vekili Düzyol, Sivil Havacılık Genel Müdürü Arıduru'ya ?memnun oldum' dedi. Arıduru ise ?Bugünlerde kimse benimle tanışmaktan memnun olmuyor' diye cevap verdi. Bunun üzerine Botaş Genel Müdürü Düzyol da ?Asıl benimle bugünlerde tanışmaktan kimse memnun olmuyor. Hatta tanışmamış olmayı tercih ediyor' diyerek Arıduru'ya karşılık verdi.

HÜSEYİN ÖZAY

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber