Cep telefonundan ders izleyin... cepteders.com

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 17 Aralık 2007 22:02, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Tenolojinin gelişmesi yenilikleri de beraberinde getiriyor. Her gün trafikte çok fazla vakit kaybeden öğrenciler bundan sonra cep telefonlarından ders çalışarak bu açıklarını kapatabilecekler.

www.ekolhoca.com adlı internet sitesinde ücretsiz görüntülü ders videoları yayınlayan Mustafa Ekol isimli matematik öğretmeni, öğrencilerinden gelen talep karşısında www.cepteders.com adlı bir site kurmaya karar vermiş. Dersleri izlemek için sayfasından bilgisayarınıza indirdiğiniz dersleri mp4 çalar ya da mp4 uyumlu cep telefonlarına yüklemeniz yeterli.

Derslerin kendisine zaman kazandırdığını söyleyen bir öğrenci bakın neler yazmış: "öncelikle sizlere teşekkür etmek istiyorum, cepteders.com sağolsun trafikte harcadığım zamanda tekrar yapabiliyorum ve yeni şeyler öğrenebiliyorum... trigonometri, türev, matris- determinant konularını da eklerseniz çok sevinirim".

Tek sorun ise videoların her telefonda çalışmaması.

Bu konuda Musatafa Hoca teknolojinin kendilerine ayak uyduramadığından şikayetçi.

Yeni açtığı sayfasında öğrencilerden gelen istek ve öneriler doğrultusunda uygun formata çevirerek dersleri yüklemeye devam ediyor ve kendisine teknik konularda yardımcı olabilecek kişilerin yardımını bekliyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber