Okulu kapatıp 2 öğrenciyi unuttular

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Aralık 2007 16:12, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Kurban Bayramı tatili nedeniyle bugün öğleden sonra kapatılan Atatürk İlköğretim Okulu'nda 2 kız öğrenci mahsur kaldı. İçeride kalan kız öğrencilere şans yardım etti....

Kurban Bayramı tatili nedeniyle bugün öğleden sonra kapatılan Atatürk İlköğretim Okulu'nda 2 kız öğrenci mahsur kaldı. İçeride kalan öğrenciler okul bahçesinde futbol oynayan gençlerin pencereye uzattığı merdivenle kurtarıldı.

Trabzon Atatürk İlköğretim Okulu'nda bugün ilginç bir olay yaşandı. Öğle saatlerine kadar eğitim-öğretim faaliyetlerinin yapıldığı okulda, öğleden sonra başlayan Kurban Bayramı tatili nedeniyle okul kapatıldı. Öğrenciler okulu boşalttıktan sonra idareciler de kapıları kilitleyerek okuldan ayrıldı. Bu sırada okulda unutulan 8-B sınıfı öğrencileri Gökçe Yeşilaral ve Züleyha Aykut isimli öğrenciler pencereye çıkarak okul bahçesinde futbol oynayan gençlerden okulda kilitli kaldıklarını belirterek yardım

istedi. Gençlerin polise haber vermesi üzerine okula gelen polis okul idarecileriyle temasa geçerken, gençler kız öğrencileri kurtarmak için seferber oldu.

Bir öğrencinin annesinin getirdiği tahta merdiven birinci kattaki pencereye uzatılarak kız öğrenciler dışarı çıkartıldı. Binadan çıkan kız öğrenciler hızla okuldan uzaklaştılar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber