Polis aracına molotoflu saldırı girişimi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ocak 2008 20:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Bağcılar'da kimliği belirlenemeyen şahıslar sokakta bulunan polis aracına molotof kokteyli ile saldırı girişiminde bulundu. Molotof kokteylinin araca isabet etmediği öğrenilirken, olaydan sonra bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Saldırganları arayan polis şüpheli 3 kişiyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, ellerinde molotof kokteyli bulunan yaklaşık 20 kişi, Demirkapı Mahallesi Yakut Sokak üzerinde bulunan trafik polislerinin içinde polis aracına molotof kokteyli attı. Molotof kokteyli araca isabet etmezken, olaydan sonra saldırganlar kaçarak izlerini kaybettirdi.

Olaydan sonra bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Çevik Kuvvet ekipleri, panzerler ve Akrep tipi zırhlı araçlarla sokak aralarında saldırganların izini sürdü. Boş inşaatlarda şüphelileri arayan ekipler, çatı katlarını da didik didik aradı. Ekipler, zanlıların saklanma ihtimali olan kömürlüklerde de arama yaptı.

Ayrıca, yolda şüpheli görülen kişiler üzerinde de uygulama yapıldı. Şüpheli görülen 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber