Gül, Danıştay üyeliğine ve Karabük Üniversitesi Rektörlüğü'ne atama yaptı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Ocak 2008 10:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Danıştay üyeliğine Mevlüt Çetinkaya'yı seçmesine ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan karara göre, Danıştay Üyeliği'ne, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın 155 inci ve 2575 sayılı Danıştay Kanunu'nun 8 ve 9 uncu maddeleri gereğince, Mevlüt Çetinkaya seçildi. Mevlüt Çetinkaya Merkez Valisi olarak görev yapıyordu.


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Karabük Üniversitesi Rektörlüğü'ne, rektör yardımcılığı görevini sürdüren Prof. Dr. Burhanettin Uysal'ı seçmesine ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan karara göre, Karabük Üniversitesi Rektörlüğü'ne, Yükseköğretim Kurulu'nun önerdiği adaylar arasından, Prof. Dr. Burhanettin Uysal getirildi. Uysal, Karabük Üniversitesi'nde rektör yardımcılığı görevini sürdürüyordu.

Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Mobilya Dekorasyon Bölümü'nü bitirdikten sonra 1992'de Polis Akademisi'nden mezun olan Uysal, 1989-1994 yılları arasında komiserlik ve emniyet müdürlüğü yaptı. 1997-2000 yılları arasında Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nde yardımcı doçent doktor olarak akademik kariyerine devam eden Uysal, 2006 yılında profesör ünvanı aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber