Doktor hastayla ilgilenmediği gerekçesiyle tartaklandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ocak 2008 11:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'de özel bir tıp merkezinde nöbetçi olan dahiliye uzmanı, hasta yakını tarafından, hastasıyla ilgilenilmediği gerekçisiyle tartaklandı.

Edinilen bilgiye göre olay saat 03.30 sıralarında meydana geldi. İsmail Gönen (35) arkadaşları ile geldikleri tıp merkezinde hastalarıyla ilgilenmediği gerekçesiyle nöbetçi Uzman Doktor Hüseyin Evirgen'e (46) yumrukla saldırdı. Hemşireler kaçmayı başarırken, nöbetçi doktoru darp edildi. Evirgen olay sonrası yaptığı açıklamada, "Biranda bana hücum etti ve beni yumrukladı. Oysa ki ben burada görevli doktorum ve hastayla ilgileniyordum ancak şahıs alkollü olduğu için beni dinlemedi ve bana saldırdı. Sonra

da hiçbir şey olmamış gibi aracına binerek uzaklaştı. Hemşire arkadaşlarım hemen polis arayarak yardım istedi. Kısa sürede gelen polis ekipleri kaçan saldırganı yakaladı. Bu saldırıların biran önce bitmesini diliyorum" diye konuştu.

Öke yandan polis ekipleri tarafından Göztepe Vali Konağı önünde yakalanan Gönen'in yapılan alkol muayenesinde 162 promil alkollü olduğu belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber