MEB, Öğretmen Atamalarında, Kendince Şeffaflık Sağladı

2007/3 öğretmen atamalarında oluşan minimum puanlar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bugüne kadar açıklanmamıştı. Geçen haftaki haberimizde bunu belirtmiştik. Yine, Ocak ayı içerisinde yapılan ek sözleşmeli öğretmen atamaları kimseye duyurulmadan sessizce WEB sayfasına konulmuştu. MEB Personel, yayımlanan haberler üzerine, internet sayfasında bir kaç düzeltmeye gitti. Devamı için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 23 Ocak 2008 16:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MİNİMUM PUANLAR

Hangi pozisyona kim kaç puanla yerleştirildi?

Her yerleştirme döneminde bu verileri açıklayan MEB Personel, bu dönemde hiçbir açıklama yapmamıştır.

Geçen haftaki haberimiz üzerine, MEB, bugün iki veri yayımlamıştır. İşte o veriler...

2007/3 sözleşmeli öğretmen atamalarında branşların taban puanları için tıklayınız.

2007/3 ek sözleşmeli öğretmen atamalarında branşların taban puanları için tıklayınız.

OCAK AYI EK ATAMALARI

Ocak ayında el sözleşmeli öğretmen ataması yapılmıştır. Bu konuya ilişkin neden bugüne değin hiçbir açıklama yapılmadığı, neden adayların gereksiz bir tedirginlik içine sokulduğu, neden adayların MEB'e şüphe ile yaklaşmasına imkan verildiğinin bir açıklaması hala yapılamamıştır.

Bugün, WEB sayfasında bu konuya dair de bir değişiklik yapılmıştır. Daha önce sayman atamaları diye linki verilen bölüm "2008 Yılı Ataması Sonuçları için tıklayınız." olarak değiştirilmiştir.

MEB böylece kendince iki konuda şeffaflık sağlamıştır. Kamuoyu baskısı ile oluşan şeffaflığın ne derece tatminkar olduğu değerlendirmesini ise öğretmen adaylarına bırakıyoruz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber