Doktorun başına silah dayayan işadamı serbest

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Ocak 2008 17:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, tartıştığı Dr. Emre Tahberer'i tabanca ile tehdit ettiği iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan hasta yakını işadamı İbrahim Hakkı Karagülle savcılıkça serbest bırakıldı.

Olay geçen pazartesi günü öğle saatlerinde Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Farmakoloji Anabilim Dalı'nda yaşandı. İddiaya göre, görevli Dr. Emre Tahberer, tedavi için gelen Birsen Karagülle'ye ?Hasta bilgilendirme onay formu'nu imzalatmak istedi. Tedavi sırasında yapılacak işlemler konusunda hastanın bilgilendiğini onaylamak için imzalatılan bu formu, Karagülle imzalamak istemedi. Dr. Tahberer, Karagülle'nin formu imzalamak istememesi üzerine, yanında bulunan işadamı ağabeyi İbrahim Hakkı Karagülle'ye imzalatmak istedi. İbrahim Hakkı Karagülle'nin de formu imzalamak istememesi üzerine Dr. Tahberer ile arasında tartışma çıktı.

?BAŞIMA SİLAH DAYADI''

Yumruklaşmanın yaşandığı, güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle sona erdiği belirtilen olayda, evli bir çocuk babası Dr. Tahberer, İbrahim Hakkı Karagülle'nin belindeki tabancayı çekerek başına dayadığı ve kendisini tehdit ettiği iddiasıyla polise şikayette bulundu. Gözaltına alınan Karagülle küfürleşme yüzünden kavga ettiklerini, silahı gösterdiğini ancak başına dayamadığını öne sürdü, kendisi de doktordan şikayetçi oldu.

Yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen işadamı İbrahim Hakkı Karagülle, nöbetçi savcı tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber