Türkiye'nin nüfus bilgilerinin yer aldığı MERNİS Projesi İsrail'e mi verildi?

Haber Giriş : 20 Eylül 2004 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu şok açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin nüfus bilgilerinin yer aldığı MERNİS Projesi'nin İsrail'e verildiğini öne süren Yazıcıoğlu, PKK'lılarında devletten maaş aldığını söyledi.

Yazıcıoğlu'ndan 2 müthiş iddia

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ?'Milletvekillerini ve bağımsız yargı mensuplarını, Emekli Sandığı'ndan maaş almaya devam eden PKK'lı Remzi Kartal olayını aydınlatmaya davet ediyorum'' dedi.

Bolu'nun Gerede İlçesi'ndeki Esentepe Otel'de düzenlenen BBP'nin MKYK toplantısı öncesinde basın açıklaması yapan Yazıcıoğlu, Hükümet'in TCK Tasarısı'nı geri çekmesini eleştirdi.

Yazıcıoğlu, ?'Hükümet, bu hareketiyle, 3 gün sonrasını göremediğini göstermiştir. Bu hükümetten, geleceğe yönelik güzel şeyler beklemek hayaldir'' dedi.
Ülkede zina tartışmaları sürerken, 7 havaalanı ve 6 limanın ABD'nin kullanımına açıldığını söyleyen Yazıcıoğlu, ?'Bu gelişmeden kimsenin haberi olmadı. Hükümet, bu davranışıyla, TBMM'nin geçmişte izin vermediği tezkereyi delmiş oluyor'' dedi.

PKK'LININ EMEKLİ SANDIĞI'NDAN MAAŞ ALDIĞI İDDİASI

Emekli Sandığı'nın, PKK KONGRA-GEL'in üst düzey yöneticilerine maaş vermeye devam ettiğini ifade eden Yazıcıoğlu, şöyle konuştu: ?'Bu olaydan, TBMM'de görev yapan milletvekillerinin, bakanların bile haberi yok. Türkiye tarafından aranan ve yurtdışında Türkiye aleyhine faaliyetlerde bulunan, PKK'ya yardım ve yataklık yaptığı devletin kurumlarınca tespit edilen Remzi Kartal adındaki PKK'lıya Emekli Sandığı tarafından maaş ödenmeye devam ediliyor. Milletvekillerini ve bağımsız yargı mensuplarını, PKK'lı Remzi Kartal olayını aydınlatmaya davet ediyorum.''

?'MERNİS PROJESİ İSRAİLLİLERE BIRAKILDI''
Türkiye'nin nüfus ve vatandaşlık bilgilerinin yer aldığı MERNİS Projesi'nin yazılımının İsrail'e bırakıldığını da ifade eden Yazıcıoğlu, şunları söyledi: "Hükümet, dış politikasını ABD-İsrail ikilisine, iç politikasını AB'ye teslim etmiş durumda. Çok sayıda yabancı, Türkiye'den arazi alıyor, bazı yabancı kadınlar, çocuklarına Türk vatandaşlığı hakkı alabilmek için Türkiye'nin Güneydoğu'daki illerinde doğum yapıyor. ABD'nin Türkmenlere yaptığı zulme, hükümet sessiz ve duyarsız kalıyor. İsrailliler, MERNİS Projesi'ne istedikleri zaman müdahale edebilme şansına sahip oldu.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber